Reklama
  • Środa, 3 kwietnia 2013 (10:36)

    Tą potrawą teściowa podbiła moje serce.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 3 kwietnia 2013 (10:35)

    Świetnie smakują polane sosem czosnkowym na bazie majonezu.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 3 kwietnia 2013 (10:35)

    Przygotowuje się je z "resztek": ugotowanego poprzednio ryżu i ziemniaków.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 3 kwietnia 2013 (10:35)

    Placki z kapustą i słonecznikiem - chrupiące i naprawdę pyszne.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Piątek, 22 marca 2013 (11:40)

    Składniki na 4 porcje: 4 kiełbaski do zagrzania lub opieczenia (np. brodzkie, śląskie), cebula, łyżka oleju, curry w proszku, 15 dag keczupu (najlepiej lekko pikantnego), ząbek czosnku, sól, czarny, świeżo zmielony pieprz, białe pieczywo tostowe jako dodatek.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 12 marca 2013 (12:16)

    To proste, smaczne danie polecamy wszystkim zapracowanym.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 12 marca 2013 (12:16)

    Gotowanie sprawia mi przyjemność, szczególnie wtedy, gdy mąż chwali moje potrawy. Ta bardzo mu smakowała.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 14 lutego 2013 (15:34)

    Składniki na 6 porcji: 6 dużych ziemniaków tej samej wielkości, 12 plastrów wędzonego boczku, 3-4 suszone pomidory, opakowa nie sera feta, po kilka gałązek nat ki pietruszki, majeranku, tymianku, szczypta czarnuszki, pieprz czarny mielony, ząbek czosnku.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 14 lutego 2013 (15:34)

    Składniki na 4 porcje: 60 dag ugotowanych w całości i ostudzonych ziemniaków, 3 niewielkie różnokolorowe papryki, duży por, 15 dag suchej kiełbasy, olej do smażenia, 3 łyżki ajwaru (przecieru z papryki i bakłażana), sól, pieprz.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 14 lutego 2013 (15:34)

    Szybkie danie.

    Czytaj więcej Komentarzy:0